ABOUT

Als het over fotografie gaat dan gaan mijn ogen stralen en schuif ik naar het puntje van mijn stoel. Tenminste, dat is wat iemand weleens tegen me gezegd heeft… Welkom! Wat leuk dat je hier een kijkje neemt. Mijn naam is Susanne… maar Suus mag ook. Ik ben geboren in 1984.

Er zijn twee dingen die zo’n beetje bovenaan mijn lijstje van ‘vind ik leuks’ staan: fotograferen en ontdekken. Fotograferen omdat ik het mooi vind om een herinnering vast te leggen: de sfeer van het moment pakken en mee naar huis nemen. Ontdekken omdat ik graag reis en eigenlijk altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen. Waar die interesses vandaan komen? Ik ben afkomstig uit de reisbranche en heb werkervaring in marketing en communicatie.

Ongeveer zestien jaar terug ben ik begonnen met fotograferen. Ondertussen ben ik gespecialiseerd in lifestyle-fotografie. Ik fotografeer interieurs, food, travel en portretten. Het liefst combineer ik ze met elkaar, en ik werk alleen op locatie met natuurlijk licht. Ideeën tot leven brengen in een reportage vind ik het allerleukst om te doen. Ik woon in de regio Schagen - Alkmaar te Noord-Holland en uiteraard is reizen geen probleem.

Wat er nog meer op mijn lijstje van ‘vind ik leuks’ staat: onze twee kids en mijn vriend (op nr. 1 uiteraard), Italiaans eten, ’s avonds nog even naar het strand fietsen, Scandinavië, een avondje stappen, lekker dansen tijdens dat avondje stappen, vakanties aan het water, een potje tennis met vriendinnen, een mooie wandeling in de natuur, zomerhits, met mijn handen in de tuin werken, mezelf storten in een goed boek, voetbal kijken – maar alleen tijdens het EK en WK.