ABOUT

Over Susanne Breed Fotografie

Welkom! Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Susanne Breed, geboren in 1984 en woon samen met mijn gezin aan de kust in de Kop van Noord-Holland.

Wat ik doe: ik ben interieur-, product- en branding-fotograaf voor bedrijven met name in de interieurbranche en toerismebranche.

Wat ik voor je kan betekenen: mijn fotografie maakt het voor jou makkelijker en leuker om je product of dienst te promoten.

Fotograaf met marketingachtergrond
Tijdens mijn loopbaan als marketeer in de reisbranche ben ik altijd veel met tekst en beeld bezig geweest. Heerlijk was dat; ondertussen een beetje wegdromen bij al die mooie plaatjes van de meest prachtige plekjes. Wat ik hier ook leerde was hoe belangrijk een echt goede foto is en hoe fijn het is als je daar voldoende van hebt. Het maakt je werk zoveel makkelijker en leuker - en dat is nu dus ook precies mijn missie.

Ik ben gek op ontdekken, mooie bestemmingen en hoe blij dat mensen kan maken. Mijn toerisme opleiding paste daar goed bij. Eenmaal aan het werk raakte ik ook geïnteresseerd in fotografie. Ik kreeg daardoor de kans om naast mijn kantoorwerk af en toe op locatie te fotograferen. Ook een fotoreportage organiseren - van het zoeken naar een geschikte fotograaf en styliste, een planning maken tot het geheel op locatie in goede banen leiden - heb ik verschillende keren gedaan.

Waar kan ik je mee helpen?
Ben je een binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieurstylist, interieurbouwer, eigenaar van een woonwinkel en/of webshop óf heb je een camping, glamping, vakantiepark, vakantiehuis, B&B of boutique hotel? Leuk! Ik help je graag door voor jou de interieurfotografie, productfotografie of branding-fotografie te verzorgen. Ik werk daarbij altijd op locatie en met natuurlijk licht. Wil je graag meer weten? Neem contact op en dan spreken we elkaar snel.

Staat jouw vakgebied er niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in mijn fotografie? Laat het me weten, dan kunnen we uiteraard alsnog bekijken of we een match zijn.