Interieurfotografie – Amsterdam

Hoeveel waarde hecht jij aan het interieur van je huis? Voor mij is het belangrijk. Je eigen thuis met spulletjes die bij je passen, het geeft een goed gevoel! Zachte kleuren met her en der een uitschieter, natuurlijke materialen zoals hout, oude meubels weer opknappen met een likje verf: ik hou ervan. En voor Scandinavische invloeden loop ik ook helemaal warm (en trouwens ook voor vakantievieren daar)! Onlangs heb ik deze interieurfoto’s gemaakt in het huis van een vriendin van mij. Ze heeft daar een heerlijke plek gecreëerd waar ik veel inspiratie uit haal. Het leuke aan interieurfotografie is – vind ik – dat je er alle kanten mee op kunt. Details, kleuren, samenspel van lijnen, met of zonder mensen… Je komt bovendien op de meest interessante plekken: ik word er blij van!

interieurfotografie, amsterdaminterieurfotografie, amsterdaminterieurfotografie, amsterdam

Interior photography – Amsterdam
How important is the interior design of your home to you? For me it’s pretty important. To have your own place with stuff that suits you, it gives me a good feeling! Soft colours with some highlights here and there, natural materials like wood, smarten up old furniture with new paint: that’s what I like. Also Scandinavian influences make me happy (and celebrating our holiday there too)! Recently I’ve made these interior photos at the house of a friend of mine. She has created a lovely place there that inspires me a lot. The nice thing about interior photography is – I think – that you can do all sort of things with it. Details, colour, lines, with people or without… And besides that it brings you to the most interesting places: I love it!