Landschapsfotografie – Sint Maartenszee

Vandaag zet ik de duinen en het strand uit mijn woonplaats in het zonnetje. Ik ben er niet eens elke week te vinden, maar het idee dat het kan vind ik fijn: op mijn fiets springen en met tien minuten daar zijn. Vooral zomers, als we na een dag werken ’s avonds nog even heen raken. Door het vakantiesfeertje voel ik me dan voor eventjes een toerist in eigen woonplaats. Deze landschapsfoto’s heb ik gemaakt tijdens een van die mooie zomeravonden. En toevallig had iemand ook nog een leuk kunstwerkje voor me achtergelaten op het strand!

landschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszeelandschapsfotografie, sint maartenszee

Landscape photography – Sint Maartenszee
Today I’ll put the dunes and beaches where I live nearby in the spotlight. I don’t even visit them every week but the idea that it’s possible makes me happy. Just being able to jump on my bicycle and arrive there within 10 minutes. Especially during summer, when we get there in the evening after a day of work. Because of the nice holiday atmosphere I really feel like a tourist in my own town then. I’ve made these landscape photographs during one of those lovely summer evenings. And coincidentally somebody also left me a nice little piece of art at the beach!