Herfstfotografie – Bergen NH

Als je tijdens de herfst het ‘gouden uurtje’ weet te vangen dan maak je een kleurenexplosie mee. Dit wilde ik een keer vastleggen! Op een natte herfstmiddag reed ik daarom richting Bergen (NH), de bosrijke omgeving daar is schitterend! En wat een geluk: de zon piepte vlak voor zonsondergang nog even tussen de wolken door!

Op een andere dag zag ik rijp op de auto’s in onze straat. Het kon weleens een mooie, heldere ochtend gaan worden! Dit was mijn kans, dus ging ik hup met mijn camera in de auto. En inderdaad! …ik zag een prachtige zonsopkomst: genieten!

Herfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NHHerfstfotografie, Bergen NH

Autumn photography – Bergen NH
If you can catch the ‘golden hour’ during autumn you will experience splendid colors. I really wanted to capture this! So on a wet autumn afternoon I drove to Bergen (NH), the wooded area there is beautiful! And what a luck, the sun came through the clouds just before sunset!

On another day I saw frost on the cars in our street. The chances were high that this was going to be a beautiful, clear morning! So I grabbed my camera with me in the car. And indeed! …the morning brought me a wonderful sunrise!