Lifestyle-fotografie – Vintage gitaar

Tijdens de laatste paar jaar van mijn basisschooltijd leerde ik gitaar spelen. Eerst op een doorsnee klassieke gitaar, en niet veel later kreeg ik van een bekende déze mooie gitaar. Ik verdween zowat achter het hele ding – hij was namelijk best wel groot – maar dat maakte mij niet uit: ik was er apetrots op en hij klonk prachtig. In de klas deden we veel met zang en muziek, we leerden liedjes zoals ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis & Vagant – wat toen een grote hit was.

Het was een erg leuke tijd, maar toen ik eenmaal naar de middelbare school ging bleef de gitaar steeds vaker in de hoek van mijn kamer staan. Nu staat hij bij ons op zolder. Heel soms haal ik hem nog eens tevoorschijn; deze keer voor een paar mooie foto’s. Het blijft een leuke herinnering!

lifestyle fotografie, vintage gitaar

lifestyle fotografie, vintage gitaar

lifestyle fotografie, vintage gitaar

lifestyle fotografie, vintage gitaar

lifestyle fotografie, vintage gitaar

Lifestyle photography – Vintage guitar
During my last few years of primary school I learned to play the guitar. First I played an average classic guitar and not much later I got this nice guitar from an acquaintance. I almost disappeared behind the guitar because it was quite big, but it didn’t matter to me: I was just so proud of it and it made a beautiful sound. In class we did a lot of things with singing and music, and we learned songs like ‘Het is een nacht’ from Guus Meeuwis & Vagant (which was a big hit in the Netherlands back then).

It was a very nice time, but when I eventually went to high school, the guitar remained more and more in the corner of my bedroom. Now it has a spot on our attic. Very occasionally I pick him up again; this time to make some nice pictures. It still is a nice memory!