susanne breed fotografie branding fotografie

Branding fotografie

Wil je foto’s van je product, dienst of een project dat je hebt afgerond laten vastleggen? En zou je daarnaast ook je website en social media krachtiger willen maken door professionele foto’s waarop jij aan het werk bent? En… misschien vind je dat je profielfoto ook wel aan een update toe is? In dat geval is branding fotografie ideaal. Ook voor bijvoorbeeld bedrijven in de toerismebranche die naast hun accommodatie(s) ook de sfeer van hun locatie willen laten fotograferen.

Wat is branding fotografie?

Branding fotografie is dus eigenlijk waar interieurfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie en portretfotografie allemaal samen komen in een fotoreportage. Het is het verhaal en de merkidentiteit van jouw bedrijf vertelt door middel van foto’s. Het vergroot daarnaast de herkenbaarheid, want door professionele fotografie komt er eenheid in de uitstraling van je foto’s. Zie jij het wel zitten om de beschikking te hebben over je eigen beeldbank? Ik ga graag voor je aan de slag met de branding fotografie voor jouw bedrijf.

Branding fotograaf gezocht? Dit kan ik voor je betekenen:

Als eerste hebben we uiteraard een gesprek over wat jouw wensen precies zijn. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd naar wat het verhaal van jouw bedrijf is en wat je met de foto’s wilt bereiken. Gaan we samenwerken dan starten we vervolgens met het in kaart brengen van de foto’s die je nodig hebt. We kunnen bijvoorbeeld per onderdeel van je website bepalen wat voor foto’s daarbij zouden passen. Als de datum van de fotoshoot is vastgelegd help ik je indien nodig met de voorbereidingen en geef desgewenst advies over de fotostyling.

Wat kost een branding fotograaf? Mijn tarief:

Tijdens een fotoreportage zorg ik dat je bedrijf in beeld wordt gebracht afgestemd op jouw wensen. Ongeveer 2 weken na de fotoshoot ontvang je de foto’s via een downloadlink. De beelden heb ik zorgvuldig voor je geselecteerd en nabewerkt en kun je zowel online als offline gebruiken.

  • Hele dag 859 euro

    8 uur op locatie

  • Dagdeel 449 euro

    4 uur op locatie

  • Basis 125 euro

    1 uur op locatie

Ik ga graag met je in gesprek om te bespreken wat aansluit bij jouw wensen. Een offerte op maat is uiteraard mogelijk.

De getoonde prijzen zijn inclusief voorbereiding en nabewerking en exclusief BTW en eventuele reiskosten en reistijd.

Het gebruik van de beelden is rechtenvrij voor onbepaalde tijd voor de promotie van jouw bedrijf.

Wist je dat…

… ik door mijn marketingachtergrond ook ervaring heb met het schrijven van online teksten? Wil je naast nieuwe foto’s voor je website ook de teksten door iemand laten schrijven? Ook daar kan ik je mee helpen. Handig toch?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Zoek je een branding fotograaf en/of een online tekstschrijver in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Uiteraard ben ik ook buiten deze provincie beschikbaar voor opdrachten. Zelf ben ik gevestigd in de regio Alkmaar – Schagen – Den Helder – Hoorn, oftewel Noord-Holland Noord.

Scroll naar top