interieurfotografie susanne breed fotografie noord-holland interieurfotograaf

Over Susanne

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Susanne Breed: interieurfotograaf voor bedrijven in de interieurbranche en toerismebranche. Door mijn sfeervolle en professionele interieurfotografie help ik jou om je doelgroep aan te spreken. Ik ben geboren in 1984 en woon samen met mijn gezin aan de kust in Noord-Holland.

Fotograaf met marketingachtergrond

Tijdens mijn voorgaande loopbaan als marketeer in de reisbranche ben ik altijd veel met tekst en beeld bezig geweest. Heerlijk was dat; ondertussen een beetje wegdromen bij al die mooie plaatjes van de meest prachtige plekjes. Wat ik hier ook leerde was hoe belangrijk een echt goede foto is en hoe fijn het is als je er daar voldoende van hebt. Het maakt je werk zoveel makkelijker en leuker – en dat is nu dus ook precies mijn missie.

Van passie naar professionele fotografie

Ik ben gek op ontdekken, mooie bestemmingen en hoe blij dat mensen kan maken. Mijn toerisme opleiding paste daar goed bij. Eenmaal aan het werk raakte ik ook geïnteresseerd in fotografie en ging ik mij hierin verder ontwikkelen. Ik kreeg daardoor de kans om naast mijn kantoorwerk af en toe op locatie (in o.a. Italië en Frankrijk) te fotograferen. Dat was het begin van mijn liefde voor interieurfotografie. Ook een fotoreportage organiseren – van het zoeken naar een geschikte fotograaf en styliste, een planning maken tot het geheel op locatie in goede banen leiden – heb ik verschillende keren gedaan.

Waar kan ik je mee helpen?

Ben je een interieurarchitect, interieurontwerper, interieurstylist, interieurbouwer, eigenaar van een woonwinkel en/of webshop óf heb je een camping, glamping, vakantiepark, vakantiehuis, bed and breakfast (B&B) of boutique hotel? Leuk! Ik help je graag door voor jou de interieurfotografie te verzorgen. Ik werk daarbij altijd op locatie en met natuurlijk licht. Wil je graag meer weten? Neem contact op en dan spreken we elkaar snel.

Staat jouw vakgebied er niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in mijn fotografie? Laat het me weten, dan bekijken we samen of we een match zijn.

Kind words

Ik heb heel wat jaren met Susanne samengewerkt als directe collega's. Susanne heeft een hele prettige 'kalmte' over zich heen wat enorm fijn is als je met haar werkt. Zij laat zich niet gek maken door werkdruk of andere gekkigheid maar ging altijd met volle toewijding en perfectie te werk, elke dag weer. Ze maakt kunst met haar camera, ze weet uiteenlopende onderwerpen altijd 'in het beste licht' te zetten. Naast fotograferen is ze ook nog eens heel sterk in het creëren van unieke, aantrekkelijke en leesbare teksten. Je kunt bij haar dus terecht voor het complete content plaatje van beeld en tekst. Ze is veel te bescheiden voor wat ze in huis heeft, dus ze zal jouw verwachtingen altijd overstijgen.

Scroll naar boven