susanne breed fotografie interieurfotografie

Interieurfotografie

Ben je een bedrijf of ondernemer in de interieurbranche zoals een binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieurstylist, interieurbouwer of woonwinkel? Of ben je werkzaam in de toerismebranche en bezit of run je een camping, glamping, vakantiepark, vakantiehuis, bed and breakfast (B&B) of boutique hotel? Daar word ik heel enthousiast van! Ik werk dan ook graag met je samen. Lees meer over mijn werk als interieurfotograaf en wat ik voor jou kan betekenen.

Waarom samenwerken met een interieurfotograaf?

Je bent een professional in je vak en wilt dat met je bedrijf ook graag uitstralen. Top! Interieurfoto’s van je werk maak je weleens, maar het lukt je eigenlijk niet de juiste sfeer erin te leggen. Of misschien weet je al dat je je hier überhaupt niet aan wilt wagen. In ieder geval ben je er wel over uit dat je een fotograaf wilt inschakelen. Ik neem de interieurfotografie graag voor je uit handen. Professionele foto’s maken het voor jou namelijk makkelijker en leuker om je bedrijf vooruit te brengen. Fijn vooruitzicht toch?

Interieurfotograaf gezocht? Dit is mijn werkwijze:

Ik kan me voorstellen dat er bij je zoektocht naar een interieurfotograaf verschillende vragen door je hoofd gaan zoals ‘begrijpt deze fotograaf naar welke sfeer ik op zoek ben?’ en ‘wat krijg ik voor mijn investering in interieurfotografie?’. We gaan dan ook eerst in gesprek over wat je wensen zijn en wat je met de foto’s wilt bereiken. Blijken we een match dan prikken we een datum voor de fotoshoot. Ik geef je tips over de voorbereidingen en indien nodig help ik. Heb je advies over de fotostyling nodig? Ook daar kan ik je bij helpen. Zo kunnen we op de dag zelf met een goed uitgedacht plan aan de slag.

Wat kost een interieurfotograaf? Mijn tarief:

Tijdens een fotoshoot maak ik een mix van overzichts-, sfeer- en detailfoto’s van het interieur. Ongeveer 2 weken na de fotoshoot ontvang je de foto’s via een downloadlink. De beelden heb ik zorgvuldig voor je geselecteerd en nabewerkt en kun je zowel online als offline gebruiken.

  • Hele dag 859 euro

    8 uur op locatie

  • Dagdeel 449 euro

    4 uur op locatie

  • Basis 125 euro

    1 uur op locatie

Ik ga graag met je in gesprek om te bespreken wat aansluit bij jouw wensen. Een offerte op maat is uiteraard mogelijk.

De getoonde prijzen zijn inclusief voorbereiding en nabewerking en exclusief BTW en eventuele reiskosten en reistijd.

Het gebruik van de beelden is rechtenvrij voor onbepaalde tijd voor de promotie van jouw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Zoek je een interieurfotograaf in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Uiteraard ben ik ook buiten deze provincie beschikbaar voor opdrachten. Zelf ben ik gevestigd in de regio Alkmaar – Schagen – Den Helder – Hoorn, oftewel Noord-Holland Noord.

Scroll naar top